tredje dagen i rad

körde lite ben idag på gymmet. gick åt helvete, hade inte hunnit käka ordentligt innan så var så jävla svag. dessutom var det tredje dagen i rad på gymmet. imorrn borde jag nog vila... är så himla stressad också. måste städa massa, diska massa, jobba massa. för jävligt när man inte tycker om sitt jobb. letar efter nytt men det är fan svårt asså. får kämpa nu!!
 

once you see results, it becomes an addiction

körde ben och rumpa i nån timme på gymmet. gick helt okej antar jag. himla irriterande att det tar så lång tid att se resultat bara. jag tog före-bilder imorse (synd att jag inte gjorde det innan jag började träna för någon månad sen) och ska ta en efter bild om en månad. då ska jag se lite resultat i alla fall. sen får jag fortsätta ta bild varje månad för att ge mig själv lite motivation haha. 
 
Haha Awwwww <3 | via Facebook
 
för att inviga mitt nya träningsår (fyfan vad gay, men aja) så köpte jag ett par nya träningstights. har suktat efter dom ett bra tag nu, men inte beställt då dom kostar lite (närmare 800kr omg) men imorse så slog jag till. längtar tills dom kommer<3 beställde även en shaker och lite olika portionspåsar av proteinpulver. förväntar mig snabbare resultat (haha lol nej det gör jag inte), men hoppas att det får mina muskler att växa lite extra:) 
 
 
 
 

2014

så var det nytt år då, nytt år, nya möjligheter eller vad säger man? lite gay men whatever. hade ett helt ok nyår ändå, var ute i en villa i gnesta och firade in 2014, kom hem kl 8.30 imorse!! 
 
dessutom, har jag faktiskt ett nyårslöfte! för första gången typ. mitt nyårslöfte är att jag innan årets slut ska se ut som en victoria's secret modell (med större röv då), hoppas jag klarar av det. jag ska klara av det!! sen ska jag ju även springa midnattsloppet på 45 min (förhoppningsvis) i augusti, men det bestämde jag för ca 4 månader sen haha.. 
 
aja, tänkte bara kika in och säga hej. till mig själv lol. bjussar på lite inspo pics för att tagga till!! 
Body
yours truly, | via Tumblr
 
Happy new year to all of my followers!
 
💋
 
Tumblr

RSS 2.0