snefylla

och du är en av dom få som drar fram dom där horiga sidorna som finns i mig. jag vet inte. jag orkar inte. inte mer. inte längre. det är inte värt det. tror jag.


music is like magic. there's a certain feeling you get

sometimes you just feel tired, feel week.
when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
but you gotta search within you.
gotta find that inner strength
and just pull that shit outta you
and get that motivation, to not give up
and not be a quitter.
no matter how bad you wanna just fall flat on your face
and collapse.

we don't write love letters anymore. we just get drunk and try to fuck. :)


när man bara mår

den där panikkänslan som smyger sig på till kvällen. då man gråter så mycket tills man tror att det inte finns någe kvar. och sen gråter lite till. när man är helt ensam i hela världen och inte vet vem man ska prata med. när man försöker få fram vad man känner genom en text eller ord men inser att det är helt fucking jävla omöjligt. du frågar varför jag mår såhär dåligt? JAG VET INTE. jag bara mår. helt utan anledning. bara mår.


jag känner allt där inne. och alltid för mycket.

vad bra man mår med sig själv när det enda man har gjort idag är att ligga i soffan. med undandag för att gå på toaletten. och gjort köttbullar (som btw blev jävligt goda). inte ens tagit en cigg. lite smått förbluffad över mig själv faktiskt. det är någonting som händer med mig. MEN VAD?!?!? kan någon hygglig själ därute hjälpa mig eller? fan. kväver skrik i kudden och vaknar upp och bara börjar gråta helt hejdlöst. är så fucking nära på att explodera i luften med alla äckliga känslor i kroppen hela tiden. verkligen hela tiden. jag känner allt. ALLTFUCKINGHOP.
hej panikkänslor och ångest en natt till. jkfckhbdkjfdsjmfnkjmfv

kl 03:32 en tisdag

det där med att inte kunna sova är ingenting jag rekomenderar. får lagomt med ångest. är efterblivet mycket tankar som bara snurrar runt i hela kroppen och stör. och jag vet inte ens vad det är jag tänker på. retarderad månne? började gråta idag utan anledning. them feelings. bara flödar ut liksom. jag som inte trodde jag ens var kapabel till känslor? tjing fick jag. jag känner allt som går att känna. alltihop på samma gång. kaos här inne just nu asså. VARFÖR KAN JAG INTE BARA SOMNA?!???!?? ska ta en rökpaus. hejpåre.

it's easier to walk away.

män som inte tilltalat mig särskilt mkt mer än att han hade typ..ok skosnören.
efterfester som övergår i tvåmannafester. "var det skönt för dig.."
"...............................................superskönt"
resulterat så smickrande i att man går hem genom en död söndagsstad, trasiga strumpbyxor som han varit för ivriga m att ta av(PLZ take a chill pill ja kmr ju antagligen inte rymma ifrån dig inom d närmsta 10 min) 
smink utkletat vackert i pannan, sköna blickar från förbipasserande "ja ni har rätt. ja har knullat. och nej det var inte särskilt mindblowing, kan jämföras med eventuellt en gynundersökning"
klär av sig alla kläder väl hemma och lägger sig i duschen i fosterställning å skrubbar bort alla dofter medan man gråter sig genom resten av dan.
himla vänligt sätt för själen att "gå vidare"
ångrar allt.

aristocrats.


RSS 2.0