can you feel my heart?

i'm scared to get close and i hate being alone
i long for that feeling to not feel at all
the higher i get, the lower i'll sink
i can't drown my demons, they know how to swim


but i'd rather work on this with you than to go ahead and start with someone new.

men det ville inte du. hur orkar jag ens? gång på gång. alltid samma sak. ger upp nu.
 
 
 
 

210313

sången idag gick bra. det gör mig gladchey.<3 nu är det dock tre hela veckor kvar tills nästa gång, men jag överlever nog. sjunger ändå (lite) bättre hemma själv heheh. anywho, imorrn ska jag försöka åka till le work, orkar inte ligga hemma hela dagen. & jag saknar dom lite. & så måste dom få veta att jag faktiskt vill vara där och inte bara njuter av mina sjukskrivning, för det gör jag inte haha. 

190313

varför är det så att varje gång jag har bestämt mig för något och liksom satt ett mål på vad jag ska göra och klara av så failar jag bara? jag hade tänkt att bli fit for fight till sommarn (och studenten) men pga komplikationerna från operationen (och kanske operationen i sig?) så går inte det. får inte träna på en månad. får knappt göra nånting. hur fan blir man fit då? jag mår ju bra av att röra på mig liksom. ORKAR INTE. att jag dessutom blev diagnoserad med sjukdomen gör inte saken bättre. eller att jag saknar honom. eller att jag ännu en gång har blivit lämnad (som en man though). livet gillar inte mig just nu. och just nu gillar jag fan inte livet. i'm out.

you can go hard or you can go home

Tumblr_mhpflw9fxq1s39eoto1_500_large
 
för jag går all in i allt jag gör. spring med mig?
 

det värsta är att jag fortfarande saknar dig. som fan. och jag vet inte ens varför. och jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra utan dig. försöker med olika metoder för att komma över dig men ingen av dom fungerar som dom ska. jag blir liksom aldrig riktigt klar. är aldrig riktigt där än. them feelings. hatar dom. 

and not a single diem was carped today


RSS 2.0