at least gravity is attracted to me.

när ni båda två numera existrerade i mitt liv och jag var orolig över hur jag skulle göra. vem var bäst för mig liksom. vaknade upp med ångest. hur ironiskt är det då inte att jag har numera ingen av er. ingen alls. sumpade chansen x2 typ. ska försöka "walk it off" ut på en pw. eller vafan. ska jogga/springa. laterz

a goal without a plan is just a wish.

Large
 
 
Large
 
Large
 
 
Large
Large

societal expectations of sex don't make any sense

if dudes are expected to have a lot of sex
but ladies are expected to stay virgins until marriage
but homosexuality is bad
i’m really confused who dudes are supposed to be having all that sex with


en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

och vad fan gör jag nu? vad fan var det som hände? hände det verkligen? VAD HÅLLER JAG PÅ MED? vi hade inte setts på fem månader men ändå kan du komma och få allt att verka typ.. normalt? hur gör du det? jag saknade dig varje dag i flera månader. typ. och nu kom du tillbaka. hur reagerar man på det liksom? hur tolkar man det? det va helt plötsligt helt normalt att du skulle sova hemma hos mig; vi skulle kolla på beck och bara ta på varandra. som vi alltid gjorde förr. helt naturligt. vad gör man? 

,

my biggest fear is that eventually you will see me the way i see myself.

pressas av en sorg som viskar i mitt öra att jag varken kan eller vill älska igen, att min kärlek inte räcker till

jag längtar inte längre efter att ha dig här, men jag saknar dig. som om min själ har gått ifrån mig, för att vara hos dig. så saknar jag dig, jag önskar att jag aldrig hade träffat dig. där såna som vi vet nog inte vad kärlek är. men jag saknar dig. 
 

it's like i'm sleepwalking

nu är du tillbaka och jag vet liksom inte riktigt hur jag ska reagera. du kom mig så nära och sen så bara försvann du. bort från mig. i fem månader. vad har hänt under dessa fem månader liksom? har vi vuxit ifrån varandra? kan vi komma tillbaka dit vi en gång var? finns det något vi ens? vet inte vad jag ska göra längre.

RSS 2.0